HARMONIKUS VILÁG * FENG SHUI

Bányász Imréné okleveles Feng Shui tanácsadó

"Aki jót akar tenni, bekopog az ajtón, aki szeret, nyitva találja az ajtót"

Rabindranath Tagore

Bemutatkozás

 

Bányász Imréné (Marika Villő)

okleveles Feng Shui tanácsadó

 

Budapesten születtem 1962. április 25-én, Vörös Mária néven. Házasságban élek férjemmel és 2 gyermekünkkel. Másik két gyermekem már felnőtt. Budapesttől alig 10 km-re, kertes házban lakunk.

Művészeti iskolákat végeztem. Korábban dolgoztam, mint porcelánfestő és grafikus-kirakatrendező- dekoratőr.

Jelenleg megrendelésre egyedi mandalákat tervezek és festek, vászonra és selyemre, illetve gobelin és tűgobelin technikával hímzek mandala képeket, melyek támogatólag egészítik ki Feng Shui tanácsadói tevékenységemet. Alkotásaim kiállításokon és a honlapomon is megtekinthetők.

Az 1990-es évek elején kezdtem ezotériával foglalkozó könyveket olvasni, majd komolyabban érdeklődni az asztrológia, a radiesztézia és a Feng Shui iránt.

Négy éven át a Baktai Ervin Asztrológiai Főiskolán képeztem magam. Dr. Janák Lajos és Dr. Szepesi János tanítványaként diplomáztam 2002-ben speciális témában, kiváló eredménnyel. Közben Takács Tibor asztrológus-tanár iskoláját és előadásait látogattam, továbbá más neves előadók asztrológiai témájú tanfolyamait, előadásait hallgattam rendszeresen.
Azóta felkérésre készítek jellemábrázolást és sorselemzést.

A Feng Shuival komolyabban 2003-ban kezdtem foglalkozni. Halzer Dorottya Professzionális Feng Shui Tanácsadó Képző Iskoláját 2009-ben végeztem el. Kiváló eredményt értem el az általános és az üzleti tanácsadás terén is.
Tanárom ajánlásának és bátorításának köszönhetően, mint Feng Shui szakértő, a noiportal.hu internetes oldalon is találkozhatunk. Itt rendszeresen jelennek meg a Feng Shuival és a kert Feng Shuival kapcsolatos cikkeim és válaszolok a hozzám intézett kérdésekre.

Számtalan alkalommal tapasztaltam életem során és vallom, minden ember alapvető célja az, hogy boldog legyen. A mai rohanó világunkban ennek megvalósítása igen nehéz próbatétel, ezért természetes, ha úgy érezzük néha segítségre van szükségünk. A Feng Shui évezredek alatt összegyűjtött ismerete és tudásrendszere kiváló megoldás a felmerülő gondok orvoslására.
A Feng Shui tanácsadás során segítek megtalálni az elveszett harmóniát a természettel és önmagunkkal, feltárni a bennünk mélyen rejlő hiányosságokat és mutatni a tovább vezető utat.

Megszűnni nem akaró szerelemmel viseltetek a természet, a kertek és azok fotózása iránt. 2011-ben jeles eredménnyel kertépítő szakvizsgát tettem. Tagja vagyok a Rákoskerti Kertbarát Körnek. Hosszú évek óta veszünk részt a „SZEBB, VIRÁGOSABB XVII. KERÜLETÉRT” versenyen rendezett Terménykiállításon, terményeinkkel, alkotásainkkal, egyéb ötleteinkkel.
Szeretettel várom a Feng Shui kert témával kapcsolatos kérdéseket is itt a Fórumon.

Hiszem, hogy minden feladathoz mely életünk során ránk vár, kapunk elég erőt is a megvalósításhoz.

Sok szeretettel: Marika Villő

Elérhetőségem:
Bányász Imréné okleveles Feng Shui tanácsadó
www.harmonikusvilag-fengshui.hu
1@harmonikusvilag-fengshui.hu vagy banyasz.imrene@gmail.com

ELÉRHETŐSÉGEK: e-mail: 1@harmonikusvilag-fengshui.hu, banyasz.imrene@gmail.com, Telfonszám: 06 20 236 32 88