HARMONIKUS VILÁG * FENG SHUI

Bányász Imréné okleveles Feng Shui tanácsadó

Feng Shui életterületek mandalái

A keretezett vászon képek méretválasztéka:
*    23x23 cm ára: 14.999-Ft/db
*    43x43 cm ára: 27.999-Ft/db
*    egyedi képméret esetén kép átló x 649 Ft/cm

Milyen szempontok alapján választhatsz mandalát?

*    Válassz a GUA számod szerint, ha a saját életterületedet szeretnéd erősíteni.
*    Válassz a lakásodban hiánnyal vagy nehézségekkel rendelkező életterület szerint.
*    Ajándékozd szeretteidnek születésnapra, névnapra, évfordulóra.
*    Készíttess magadnak egyedi mandalát, kedvenc virágod vagy szimbólumod szerint.

1. Karrier, Emberi kapcsolatok

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energia rendszerében az Emberi kapcsolatok, Karrier 1-es életterületet képesek erősíteni, a hullámzó, szétáradó energiákat, az emberi kapcsolatokat, és a folyamatos körforgásszerű belső és külső kötődések határait, határtalanságait jeleníti meg, a minden mindennel összefüggés lényegét.

*    Virág szimbólum - a kerti muskotály zsálya, mely segít tisztán látni bonyolult emberi kapcsolatainkat és serkenti a testi folyamatok zavartalan áramlását. Az 1-es Víz elemhez kötődik a Gyökér csakra, melynek szám szimbóluma 4. Ezért látható a 4 virágszirom, 1 virágkehely egységében, a kép közepén.

*    Szín energiák szerint a 1-es, Víz elem színei a kékek, támogató színe a (fém elem színei közül) a fehér.

*    A mandala helye a lakás északi területén kedvező.

2. Szerelem, Házasság

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energiarendszerében a Szerelem, Házasság 2-es életterületet hivatottak erősíteni. A boldog párkapcsolatot és a hosszú szeretetteljes házasságot.

*    Pillangó pár szimbólum - a 2 db pillangó pár, a 2-es Föld elemhez kapcsolódóan a boldogságot és a hosszú házasságot jelképezi. Hatalmas átváltozáson megy át a pillangó, míg hernyóból szépséges lepkévé alakul. A hosszú házasságok titka is ebben rejlik, hogy az évek elteltével a párok összecsiszolódnak, közelebb kerülnek egymáshoz, megértik és elfogadják egymást.

*    Szivárvány szimbólum - segíti a párok közötti intim viszony összehangolódását. A férfi és a női energiák egyesülésének jelképe.

*    Szív szimbólum - a legősibb szerelmi szimbólum, az összetartozásé.

*    Szín energiák szerint - a 2-es Föld elem színei a fehér, a rózsaszín, a halvány sárga, a barackszín. Az öt elem tana alapján erősítő színe a Tűz elemet képviselő piros, vörös, narancsos-tüzes színek.

*    A mandala helye a lakás délnyugati területén kedvező.

3. Család, Egészség

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energiarendszerében a Család, Egészség 3-as életterületet képesek erősíteni, a szétáradó energiákat, a szeretetet és a folyamatos körforgásszerű növekedést jeleníti meg.

*    Virág szimbólum - a kékes virágú tavaszi kerti pletyka, háromtagú virágtakarós szerkezetű. A 3-as Fa elemhez kötődik szám szimbólum szerint, hasonlóan a Szív csakrához, ezért látható 3 db szív a középpontban, valamint 12 db virágszirom és 12 db szív a kép körszéle mentén.

*    Szín energiák szerint a 3-as Fa elem színei a zöldek, támogató színe a kék, a Szív csakra rózsaszín és zöld színeivel összhangban ábrázolva.

*    Helye a lakás keleti területén kedvező.

4. Gazdagság, Siker

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energia rendszerében a Gazdagság, Siker 4-es életterületet képesek erősíteni, a szétáradó energiákat, a bőséget és a folyamatos körforgásszerű növekedést jeleníti meg.

*    Virág szimbólum - a tiszta energiájú, kék virágú tarka levelű meténg (vinka major), forgóhoz hasonlító szirmaival és indásan kúszó hajtásaival, az állandó körforgást, a növekedést szimbolizálja. Ez a növény az év minden szakában zöld és kitartásra, stabilitásra ösztönöz bennünket, mind szellemi, lelki és anyagi szinten is.

*    Szín energiák szerint - a 4-es Fa elem színei a zöldek (növekedés, egyensúly, remény, élet, újrakezdés), támogató színe a kék (kapcsolatteremtés, biztonság, harmónia, derű, elégedettség).

*    Szám szimbóluma - A 4, a kozmikus tökéletesség, az évszakok, az átalakulás. Az erő, az élet és a hatalom, az anyagi gazdagság száma.

*    A mandala helye a lakás délkeleti részén kedvező.

5. Középpont

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energiarendszerében a Középpont 5-ös életterületet hivatottak erősíteni. A harmonikus energiák áramlását a Középpontból minden életterület irányába. A Középpont nem rendelkezik kiemelten saját szimbólummal, ezért mind az öt elem képviselteti magát valamely növény (fa) alakjában.

*    A Fa elemet a gyertyán képviseli

*    A Tűz elemet a juhar

*    A Föld elemet a tölgy

*    A Fém elemet a hárs

*    A Víz elemet a bükk

*    A mandala helye: a lakás Középső területén kedvező.

6. Segítőkész emberek, Utazás

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energia rendszerében a Segítőkész emberek, Utazás, 6-os életterületet hivatottak erősíteni. Otthonunkban elhelyezve segít kapcsolatot teremteni földi és égi segítőinkkel. Megkönnyíti az elmélkedés folyamatát, a meditáció gyakorlása idején a ráhangolódást a magasabb szintek irányába.

*    Elefánt szimbólum - a 6-os Fém elemhez kapcsolódóan az erős és szilárd hit, erkölcs, a hatalom jelképe. Segít kívánságaink teljesítésében és védelmez élet utunkon.

*    6-os szám szimbólum - a bensőséges kapcsolatok, a két ellentétes őselem a próbatétel találkozása , a férfiasság és a nőiesség.

*    Szín energiák szerint - a 6-os Fém elem színei közül az arany ( mely a Nap, a férfi energiák, a nemes fény színe, így erősíti a férfi jellegzetességeket. Az öt elem tana alapján támogató színe a Föld elemet képviselő barna szín (a stabilitás, a földközeliség, a tudatos kötődés a környezethez), mely növeli a biztonságérzetet és túlfeszített idegállapotban leföldel, megkönnyíti a lelassulás folyamatát.

*    A mandala helye: a lakás északnyugati területén kedvező.

7. Alkotókészség, Gyerek

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energiarendszerében az Alkotókészség, Gyerek, 7-es életterületet hivatottak erősíteni. Otthonunkban elhelyezve segít ráhangolódni az öröm, a boldogság rezgéseire, és aktivizálja kreativitásunkat, egyéni teremtő erőinket.

*    Fukszia virágszimbólum - a 7-es Fém elemhez kapcsolódóan a gyermekek és az őket nevelő szülők szimbóluma, hogy kapcsolatuk harmonikus és élettel teli lehessen. Ideális még gyermeket tervezők számára is, mert segíti a fogantatást.

*    7-es szám szimbólum - a személyiség kibontakozása, az okkult tudományok, az érzékek feletti világ, az isteni küldetés, a termékenység, a határtalanság, a szabad művészetek, a zene, az Ég és Föld, a Vénusz és a Neptunusz bolygó jelképe.

*    Szín energiák szerint - a 7-es Fém elem színei közül az ezüst ( mely a Hold, a női energiák, a magasabb szintű megnyilvánulás jelképe). Az öt elem tana alapján erősítő színe a Föld elemet képviselő a rózsaszín (a nyugalom, a szeretet, a frissesség), mely erősíti a női jellegzetességeket, a sárga (derűs, élénk, kedélyjavító) így segít megszabadulni az esetlegesen nyomasztó gondoktól.

*    A mandala helye: a lakás nyugati területén kedvező.

8. Önművelés, Tudás

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energia rendszerében az Önművelés, Tudás, 8-as életterületet hivatottak erősíteni. Környezetünkben elhelyezve nyugalmat, békét, harmóniát teremt és segít ráhangolódni szellemi képességeinkre és utunkra.

*    Lótuszvirág szimbólum - a 8-as Föld elemhez kapcsolódóan a megvilágosodásra, tökéletességre vágyó ember szimbóluma. A piszkos iszapvilágból kiemelkedve, növekedve a magasba, nyitja ki sok szirmú virágát a kiteljesedés felé. Egyesül benne a szépség, a tisztaság, az erény.

*    8-as szám szimbólum - a végtelenség és a kozmikus egyensúly, a kegyelem, a Szaturnusz bolygó jelképe.

*    Szín energiák szerint - a 8-as Föld elem színei közül a rózsaszín (a nyugalom, a szeretet, a béke), halvány barackszín (a melegség, a vidámság, a frissesség), mely erősíti a női jellegzetességeket. Az öt elem tana alapján erősítő színe a Tűz elemet képviselő bordó szín, ami lelkessé tesz, erőt és energiát sugároz.

*    A mandala helye: a lakás északkeleti területén kedvező.

9. Hír, Hírnév

*    Ennek a mandala képnek szimbolikája, színei, formái, a Feng Shui energiarendszerében a Hír, Hírnév 9-es életterületet hivatottak erősíteni. A bennünk formálódó értékeket és a megszülető teljesítményt jelképezi, mely szétáradó energiáival, a hír áramlásához hasonlóan, felkelti az emberek figyelmét.

*    Virág szimbólum - a 9 db pompás kafferliliom, a 9-es Tűz elemhez kötődően a napot szimbolizálja, mely magasan és fényesen ragyogva vezet, a szellemi, lelki és fizikai szinten formálódó gazdagodás eléréséhez.

*    Szín energiák szerint - a 9-es Tűz elem színei a piros, vörös, narancsos-tüzes színek. Az öt elem tana alapján erősítő színe a Fa elemet képviselő zöld szín.

*    A mandala helye: a lakás déli területén kedvező.

A selyem mandalák 100 % igazi hernyóselyemre festettek:
*     átmérő 20 cm ára: 8.999.-Ft/db
*     átmérő 25 cm ára: 11.999.-Ft/db

1. Karrier, Emberi kapcsolatok

2. Szerelem, Házasság

3. Család, Egészség

4. Gazdagság, Siker

5. Középpont

6. Segítőkész emberek, Utazás

7. Alkotókészség, Gyerek

8. Önművelés, Tudás

9. Hír, Hírnév

Csakra gyógyító mandalák

Gobelin csakra gyógyító mandala képek

A keretezett gobelin képek méretválasztéka:
*    26x26 cm ára: 34.999-Ft/db normál gobelin
*    26x26 cm ára: 49.999-Ft/db tűgobelin


Gyökér csakra


Napfonat csakra


Szex csakra


Szív csakra


Torok csakra

Selyem csakra gyógyító mandala képek

Az igazi hernyóselyem képek méretválasztéka:
*    20x20 cm ára: 7.999-Ft/db
*    25x25 cm ára: 11.999-Ft/db**


Gyökér csakra


Napfonat csakra


Szex csakra


Szív csakra


Torok csakra

Egyéb képek és alkotások

Természet fotók

A Feng Shui életterületeit harmonizáló fotók

Fótókartonra nyomott képek méretválasztéka:
*    21x29.7 cm ára: 2499.-Ft*
*    30x40 cm ára: 5999.-Ft*

Feng Shui életterületeket harmonizáló fotók A4
Feng Shui életterületeket harmonizáló fotók 30x40

Spirituális selyemkendők/sálak

Egyedi kézzel festett igazi hernyóselyemből:

1. Atlantisz

mérete: 55x55 cm-es ára: 4999.-Ft
Válaszd a természet ősi víz energiáinak erejét a magad vagy ismerőseid
számára, akár születésnapra, névnapra

2. Csillagvirágos Tejút

mérete: 45x45 cm-es ára: 3999.-Ft
Válaszd a szeretet és a természet energiáinak erejét magad vagy ismerőseid számára.

3. Virágosság

mérete: 45x45 cm-es ára: 3999.-Ft
Válaszd a szeretet és a természet energiáinak erejét magad vagy ismerőseid számára.

4. Spirituális emelkedés

mérete: 35x135 cm-es ára: 5999.-Ft
Válaszd a természet szellemi energiáinak erejét a magad vagy ismerőseid számára, akár születésnapra, névnapra.

5. Vidámság

mérete: 55x55 cm-es ára: 3999.-Ft
Válaszd a természet szabad energiáinak erejét a magad vagy ismerőseid számára, akár születésnapra, névnapra.

6. Feng Shui öt elem kendő

mérete: 55x55 cm-es ára: 29.999.-Ft
Viselhető vagy kereteztetve a lakás Középpont területén harmonizáló erejű

Spirituális gobelinek

1. Ízisz Irisz tűgobelin Lelkierő mandala

mérete: 26x26 cm ára: 34.999.Ft/db

2. Hórusz oltalmával tűgobelin Lelkierő mandala

mérete: 26x26 cm ára: 39.999.Ft/db

3. Páfrányfenyő Élő kövület tűgobelin Lelkierő mandala

mérete: 26x26 cm ára: 34.999.Ft/db

4. Tisztességes törekvés tűgobelin orchidea sorozat

mérete: 17x20 cm ára: 19.999.Ft/db-ként a sorozat 3 darabja együttesen csak 54.999.-Ft

Hangulatjavító alkotások

1. Jó hínévvel összhangban igazi hernyóselyem falikép a Feng Shui Tűz életterület erősítésére

mérete: 32x32 cm-es ára: 19.999.-Ft/db

2. Virágzó kapcsolatok igazi hernyóselyem faliképa Feng Sui Víz és Fa életterületeinek erősítésére

mérete: 34x34 cm-es ára: 24.999.-Ft/db

3. Segítő elefántok igazi hernyóselyem falikép a Feng Shui Fém életterületeinek erősítélsére

mérete: 43x93 cm-es ára: 54.999.-Ft/db

4. Tulipános hangulatjavító vászonkép mandala A párválasztást és a párkapcsolatot segíti

mérete: 26x26 cm ára: 14.999.-Ft/db

ELÉRHETŐSÉGEK: e-mail: 1@harmonikusvilag-fengshui.hu, banyasz.imrene@gmail.com, Telfonszám: 06 20 236 32 88