HARMONIKUS VILÁG * FENG SHUI

Bányász Imréné okleveles Feng Shui tanácsadó

Szolgálatatások

Segítség a sikeres és harmonikus élethez

Minden ember ösztönös vágya a boldog és harmonikus élet. A bennünket körülvevő világ folyamatosan gyorsuló életritmusa azonban egyre nehezebb kihívásokat állít elénk, a megélhetésért folytatott küzdelem során. Ez sokunkban feszültségeket, negatív érzelmeket gerjeszt, melyek károsan hatnak kapcsolatainkra és egészségünkre. Jogosan érezzük azt, hogy szükségünk van segítségre, még több energiára, időre.

A Feng Shui, mint eszköz segít abban, hogy mindezt pozitív irányba változtassuk meg. Javítsunk életminőségünkön, a fizikai, a lelki és a szellemi feladatok elvégzésében, folyamatos tanulásra, fejlődésre, változásra késztet.

A térrendezés feladata az, hogy harmonikusabb, egészségesebb, energikusabb emberként éljük napjainkat, a tudatosan kialakított lakó és munkakörnyezetünkben, ezáltal biztosítva a boldog jólétet, biztonságot az egyén, a család vagy egy közösség számára. A Feng Shui több ezer éves tudomány, alapelvei az ősi kínai kultúrában gyökereznek, a taoista filozófiából erednek.

Saját és ismeretségi körömben észlelt tapasztalatok megerősítettek abban, hogy erre szükség és igény van. Ez az egyszerű tudás mindenki számára elérhető, kialakítható.

A Feng Shui olyan mesterség, amely segít az ember és a természet közötti dinamikus egyensúly megvalósításában. Ennek szakavatott mestere és közvetítője az emberek felé a Feng Shui tanácsadó. Jómagam okleveles tanácsadóként ebben szeretnék segíteni.

Milyen helyzetekben ajánlott igénybe venni a Feng Shui tanácsadást?

néhány példa a teljesség igénye nélkül.

*    Lakás vagy ház, iroda vagy üzlet, műhely tervezése, építése, vásárlása, bérlése, felújítása előtt, vagy a már meglévő élettérben fennálló bármilyen probléma esetén, az optimális alakítás, változtatás érdekében.

*    Optimális telek választás építkezés előtt. Kert tervezése, áttervezése, harmonizálása a szükségleteknek megfelelően.

*    Üzlete vagy vállalkozása gondokkal küzd és szeretné a forgalmat fellendíteni, bevételeit növelni.

*    Szeretne több elismerést munkájában vagy szükséges váltani, továbblépni.

*    Házasságot szeretne kötni, javítani szeretne párkapcsolatán, esetleg új párkapcsolatra vágyik. Gyermeket szeretne.

*    Családi problémái vannak, nehézségei adódnak a gyerekekkel, a tanulással. (Személyre szabott elemzés és tanácsadás a Feng Shui asztrológia és a numerológia (számmisztika) alapján.)

*    Gondjai vannak, betegségek kínozzák, szüksége van segítőkész emberekre, barátokra.

*    Úgy tapasztalta, hogy új lakásba költözésével vagy új munkahelyével élete boldogtalanabbá, sikertelenebbé vált.

*    Egyszerűen, szeretne egészségesen, harmonikusan, boldogan élni és hajlandó ezért tenni is, hogy változtasson önmagán és környezetén.

A személyre szabott tanácsadás lehetséges formái:
*    Személyesen (Hétfőtől - Péntekig 09.00-től 18.00-ig)
*    E-mailben ( A hét minden napján )
*    Telefonos konzultáció által (Hétfőtől - Péntekig 09.00-től 18.00-ig)

Amire mindenképp szükség lesz:
*    A ház, lakás, telek, iroda, üzlet, műhely pontos méretarányos alaprajza.
*    Az ott élők vagy dolgozók pontos születési és név adatai.
*    Gondolja végig, fogalmazza meg pontosan, miért kéri a Feng Shui tanácsadást?
*    Elérhetőség (név, pontos cím, telefonszám, születési adatok).

Tanácsadás típusok és díjak a teljesség igénye nélkül:

*    írásos személyiségelemzés a Feng Shui asztrológia és a numerológia alapján

Személyre szóló írásos személyiségelemzés, mely a megadott születési adatok felhasználásával készül a Feng Shui asztrológia és számmisztika alapján.
GUA szám és kapcsolódó jellemzők, égtáj, életterület meghatározása, színek, kedvező irányok. Csakrák, meridiánok, javasolt életmód, ételek, italok, és terápiák, kövek, illatok, növények ismertetése. Tartalmazza a születéskor kapott vagy a viselt név jelentésének elemzését és az életfeladat jelölését.

A személyes adatok az interneten keresztül jutnak el hozzám egy levél formájában.

1@harmonikusvilag-fengshui.hu
vagy banyasz.imrene@gmail.com

                7599.-Ft/személyenként

Az elkészült személyiségelemzést a tanácsadói díj átutalásának megérkezése után, az interneten keresztül juttatom el a megrendelő részére levélben csatolt fájlként.

*    írásos párkapcsolati és személyiségelemzés a Feng Shui asztrológia és a numerológia alapján

Személyre szóló írásos személyiségelemzés, és párkapcsolati elemzés, mely a megadott név és születési adatok felhasználásával készül a Feng Shui asztrológia és számmisztika alapján.
GUA szám és kapcsolódó jellemzők, égtáj, életterület meghatározása, színek, kedvező irányok. Csakrák, meridiánok, javasolt életmód, ételek, italok, és terápiák, kövek, illatok, növények ismertetése. Tartalmazza a születéskor kapott vagy a viselt név jelentésének elemzését és az életfeladat jelölését. Tartalmazza a párkapcsolatban esetlegesen felmerülő nehézségeket és javaslatokat tesz azok kezelésére, harmonikussá tételére.

A személyes adatok az interneten keresztül jutnak el hozzám egy levél formájában.

1@harmonikusvilag-fengshui.hu
vagy banyasz.imrene@gmail.com

                15.599.-Ft/2 fő részére
                19.999.-Ft/3-5 fő részére (családi kapcsolati elemzés esetén)

Az elkészült személyiségelemzést a tanácsadói díj átutalásának megérkezése után, az interneten keresztül juttatom el a megrendelő részére levélben csatolt fájlként.

*    személyre szabott tanácsadás lakásra és házra

A személyes tanácsadás az előzetesen egyeztetett helyszínen történik és általános időtartama 6-7 óra.
Az elemzéshez szükséges rendelkezni egy méretarányos, pontos alaprajzzal (szintenként), egy helyszínrajzzal valamint az ott élők születési adataival.

Az elemzés tartalmazza a lakókörnyezet részletes átvizsgálását, a fennálló problémák és nehézségek okainak feltárását és számos javaslatot, ötletet, hogyan lehet kisebb nagyobb módosításokkal, változtatásokkal javítani a helyzeten. Javaslataim alapján közösen megtervezzük a falak színét, a bútorok és egyéb berendezési tárgyak kedvező elhelyezését (növények, képek, dísztárgyak, szőnyegek, függönyök stb...).
A tanácsadás része még az ott élők születési adatai alapján történő személyes és családi kapcsolat elemzés, a kedvező életterületek meghatározása (ágy, íróasztal és egyebek elhelyezése).
Segítséget nyújtok a további célok és tennivalók felvázolásával, a személyre szóló egészséges életvitellel kapcsolatos lehetőségek ismertetésével.
A tanácsadást követő időszakban további díjmentes lehetőséget biztosítok a felmerülő kérdések megválaszolásával, telefonon vagy e-mailban.

                    1-  50 nm 29.999.-Ft
                  51-100 nm 45.999.-Ft
                101-150 nm 49.999.-Ft
                151-200 nm 59.999.-Ft
                201-250 nm 69.999.-Ft
                251-300 nm 79.999.-Ft

                + kiszállási díj

                Budapesten 3999.-Ft,
                Pest megyében 4999.-Ft,
                az ország egyéb területein a távolság függvényében a
                benzinköltség és szükség esetén az autópálya matrica díja
                fizetendő.

*    üzleti tanácsadás irodára, boltra, műhelyre

Önnek erre csak akkor van szüksége, ha üzletet vagy vállalkozást szeretne indítani, ha növelni szeretné bevételeit vagy elégedetlen a cége teljesítményével, minőségével. Esetleg a munkatársakkal, beosztottakkal nehézségei adódtak, ha értékesítési gondjai vannak vagy új terméket készül bevezetni és segítségre van szüksége a jó időzítés és módszer kiválasztásához.
A személyes tanácsadás az előzetesen egyeztetett helyszínen történik és általános időtartama 6-7 óra.
Az elemzéshez szükséges rendelkezni egy méretarányos, pontos alaprajzzal (szintenként), egy helyszínrajzzal valamint a cég megalakulásának adataival (név, dátum) az ott dolgozók születési adataival (név, dátum).

Az elemzés tartalmazza a munkakörnyezet részletes átvizsgálását, a fennálló problémák és nehézségek okainak feltárását és számos javaslatot, ötletet, hogyan lehet kisebb nagyobb módosításokkal, változtatásokkal javítani a helyzeten. Javaslataim alapján közösen megtervezzük a falak színét, a bútorok és egyéb berendezési tárgyak kedvező elhelyezését (növények, képek, dísztárgyak, szőnyegek, függönyök stb...).
A tanácsadás része még az ott dolgozók születési adatai alapján történő személyes és munkatárs kapcsolati elemzés, a kedvező munkaterületek meghatározása (íróasztalok és egyéb berendezések, gépek elhelyezése).

Segítséget nyújtok a további célok és tennivalók felvázolásával, a cég működésére vonatkozó speciális lehetőségek ismertetésével.

A tanácsadást követő időszakban további díjmentes lehetőséget biztosítok a felmerülő kérdések megválaszolásával, telefonon vagy e-mailban.

                    1-  50 nm 35.999.-Ft
                  51-100 nm 45.999.-Ft
                101-150 nm 55.999.-Ft
                151-200 nm 65.999.-Ft
                201-250 nm 75.999.-Ft
                251-300 nm 85.999.-Ft

                + kiszállási díj

                Budapesten 3999.-Ft,
                Pest megyében 4999.-Ft,
                az ország egyéb területein a távolság függvényében a
                benzinköltség és szükség esetén az autópálya matrica díja
                fizetendő.

*    alaprajz kiértékelés interneten keresztül

Ez a szolgáltatás kedvező, ha Ön már rendelkezik bizonyos ismeretekkel a Feng Shui világában, de nem boldogul az alaprajz értelmezéssel és az élet térképének szerkesztésével, értékelésével.
Hasznos e tanácsadás típus azok számára is, akik most kezdenek a térrendezési tanulmányaikba, mert a pontosan kiértékelt alaprajz a legjobb alap az induláskor. A kiválasztott alaprajz az interneten keresztül jut el hozzám.

1@harmonikusvilag-fengshui.hu
vagy banyasz.imrene@gmail.com

Az elemzéshez kérek egy méretarányos, pontos alaprajzot (szintenként), egy helyszínrajzzal valamint az ott élők, együtt költözők vagy dolgozók név és születési adataival. Továbbá kérem szíveskedjen a rajzon a valós északi irányt megjelölni.

                4599.-Ft/alaprajz egy szint
                5599.-Ft/alaprajz több szint esetében (pince, emelet, padlás)

Az elkészült alaprajz értékelést a tanácsadói díj átutalásának megérkezése után, az interneten keresztül juttatom el a megrendelő részére.

*    alaprajz kiértékelés a helyszínen

Ez a szolgáltatás kedvező, ha Ön már rendelkezik bizonyos ismeretekkel a Feng Shui világában, de nem boldogul az alaprajz értelmezéssel és az élet térképének szerkesztésével, értékelésével.
Hasznos e tanácsadás típus azok számára is, akik most kezdenek a térrendezési tanulmányaikba, mert a pontosan kiértékelt alaprajz a legjobb alap az induláskor.

Egyeztetett helyszínen zajlik a kiértékelés, általános időtartama 1-2 óra.
Az elemzéshez szükséges rendelkezni, egy méretarányos, pontos alaprajzzal (szintenként), egy helyszínrajzzal valamint az ott élők név és születési adataival.
A további méréseket a helyszínen személyesen végzem.

                  9.999-Ft/alaprajz
                11.999-Ft/alaprajz (több szint esetén)

                + kiszállási díj

                Budapesten 3999.-Ft,
                Pest megyében 4999.-Ft,

*    lakás vagy telek kiválasztására tanácsadás

Ideális tanácsadás azok számára akik lakást, házat vagy telket szeretnének vásárolni. A jó választás az alapja a jövőbeni boldog életnek.
Ez a szolgáltatás kedvező akkor is, ha Ön már rendelkezik bizonyos ismeretekkel a Feng Shui világában, de nem boldogul az alaprajz vagy a helyszínrajz értelmezéssel és az élet térképének szerkesztésével, értékelésével.
Hasznos e tanácsadás típus azok számára is, akik most kezdenek a térrendezési tanulmányaikba.
Egyeztetett helyszínen zajlik a kiértékelés, általános időtartama 2-3 óra.
Az elemzéshez szükséges rendelkezni, egy méretarányos, pontos helyszínrajzzal valamint a költözni szándékozók születési adataival.
Fontos ismernem előzetesen a település és az utca nevét, a házszámot.
A további méréseket a helyszínen személyesen végzem.

                14.999.-Ft/ 2 alaprajz

                + kiszállási díj

                Budapesten 3999.-Ft,
                Pest megyében 4999.-Ft,

*    iroda, üzlet, műhely, bolt kiválasztására tanácsadás

Ideális tanácsadás azok számára akik irodát, üzletet, műhelyt, boltot, raktárat szeretnének vásárolni vagy bérelni. A jó választás biztos alapja a jövőbeni sikeres vállalkozásnak.
Ez a szolgáltatás kedvező akkor is, ha Ön már rendelkezik bizonyos ismeretekkel a Feng Shui világában, de nem boldogul az alaprajz vagy a helyszínrajz értelmezéssel és az élet térképének szerkesztésével, értékelésével.
Hasznos e tanácsadás típus azok számára is, akik most kezdenek a térrendezési tanulmányaikba.

Egyeztetett helyszínen zajlik a kiértékelés, általános időtartama 3-4 óra.
Az elemzéshez szükséges rendelkezni, egy méretarányos, pontos alaprajzzal és helyszínrajzzal valamint amennyiben ismeretes a költözni szándékozók név és születési adataival.
Fontos ismernem előzetesen a cég nevét, tevékenységét, a település és az utca nevét, a házszámot.
A további méréseket a helyszínen személyesen végzem.

                24.999.-Ft/alaprajz/ingatlan

                + kiszállási díj

                Budapesten 3999.-Ft,
                Pest megyében 4999.-Ft,
                az ország egyéb területein a távolság függvényében a
                benzinköltség és szükség esetén az autópálya matrica díja
                fizetendő.

*    tanácsadás kert tervezéséhez

*    vagykert tervezése a Feng Shui tanai szerint

*    vagymeglévő kert terveinek átalakítása a Feng Shui tanai szerint

Speciális tanácsadás azok számára, akik kertet szeretnének és már vannak elképzeléseik vagy nem értenek hozzá és teljesen tanácstalanok.
A kert az összekötő és elválasztó tér a külvilág és az otthonunk között. A tanácsadás segítségével összehangoljuk az Ön és családja szükségleteit, a Feng Shui kerti térrendezés tudományával, hogy harmonikus és használható környezet jöhessen létre.

Ez a szolgáltatás kedvező akkor is, ha Ön már rendelkezik bizonyos ismeretekkel a Feng Shui világában, de nem boldogul a kerttel kapcsolatos alaprajz vagy a helyszínrajz értelmezéssel és az élet térképének szerkesztésével, értékelésével.
Hasznos e tanácsadás típus azok számára is, akik most kezdenek a kerti térrendezés tanulmányaiba.

Egyeztetett helyszínen zajlik a kiértékelés, tanácsadás, általános időtartama a tanácsadás típusától és a kert méretétől függően 3-4 vagy 5-6 óra.
Az elemzéshez szükséges rendelkezni, egy méretarányos, pontos alaprajzzal és helyszínrajzzal valamint amennyiben ismeretes, a költözni szándékozók név és születési adataival.
Fontos ismernem előzetesen a település és az utca nevét, a házszámot.
A további méréseket a helyszínen személyesen végzem.

                       1-  999 nm 29.999.-Ft/helyszínrajz/alaprajz/ingatlan
                1000-1999 nm 39.999.-Ft/helyszínrajz/alaprajz/ingatlan

                + kiszállási díj

                Budapesten 3999.-Ft,
                Pest megyében 4999.-Ft,
                az ország egyéb területein a távolság függvényében a
                benzinköltség és szükség esetén az autópálya matrica díja
                fizetendő.

Remélem sikerült a szolgáltatások között olyat találnia, mely megfelel igényeinek. A tanácsadás megrendeléséhez kérem hívjon személyesen vagy írjon az alább megadott e-mail címek valamelyikére.
Ha a fenti összeállításban mégsem sikerült megfelelőt találnia , akkor kérem hívjon és kéréséhez igazodva, egyedi összeállítású tanácsadással biztosan segítségére leszek.

 

Bányász Imréné
okleveles Feng Shui tanácsadó
a noiportal.hu Feng Shui szakértője
Telefon: 06-20-236-32-88

E-mail cím: 1@harmonikusvilag-fengshui.hu
banyasz.imrene@gmail.com

ELÉRHETŐSÉGEK: e-mail: 1@harmonikusvilag-fengshui.hu, banyasz.imrene@gmail.com, Telfonszám: 06 20 236 32 88